Xbox Series X rasprodat za manje od dvadeset minuta na britanskom Amazonu

Masovno interesovanje za Microsoft-ovu najmoćniju konzolu već u prvim minutima otvaranja prednarudžbi

  • 0
Xbox Printskrin: YouTube/Xbox

Rezervacije za Majkrosoftovu konzolu sledeće generacije su krenule rano jutros, a čim su se pojavile na britanskoj verziji Amazona korisnici su preopteretili internet stranicu i srušili je. Srećnici koji su uspeli da dođu do stranice za kupovinu morali su da budu veoma brzi zato što je proizvod bio nedostupan samo 20 minuta kasnije.

I druge veće britanske prodavnice su takođe izjavile da se bore da zadovolje potražnju. Smyths i Game su imali problema, jer se jedino kod njih mogla naći Majkrosoftova opcija za mesečnu isplatu konzole. Međutim čim su prednarudžbe zvanično krenule, obe veb stranice su pale. Game je imao red za prijavjivanje na sajtu duži od sat vremena, a u drugoj prodavnici niste mogli ni da uđete na Xbox Series X stranu. Na nekim sajtovima je zabeleženo da desetine hiljada korisnika i dalje čeka u redu za prednaručivanje.

Slična situacija se desila i prošle nedelje kada su prednarudžbe za Playstation 5 nestale u roku od 30 minuta. Sony je ipak obavestio korisnike da će biti još prilika da naruče konzolu pre nego što ona izađe u novembru.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA