≫ 

Roboti iz Boston Dajnamiksa ispraćaju 2020. đuskanjem

Kompanija koja se bavi izradom robota sastavila je pravi muzički spot sa svojim kreacijama.

  • 0
Robot Spot, Robot pas

Printscreen: YouTube/Boston Dynamics

Boston Dajnamiks nas već duže vremena impresionira svojim robotskim kreacijama, od simpatičnog robota-psa Spota do humanoidnog Atlasa. Spot je postao i komercijalan proizvod, i dostupan je svima koji imaju dovoljno dubok džep, tačnije $74,500 dubok, ali makar nećete više morati da ustajete po pivo. S druge strane, Atlas nas je impresionirao svojim gimnastičkim veštinama i smirenošću čak i kada mu ljudi dosađuju.

Konačno je došlo vreme da se robotska porodica malo i zabavi i proslavi kraj 2020. Spotu i Atlasu se pridružio njihov neobični rođak Handle na plesnom podijumu uz hit grupe The Contours ''Do you love me''. Video već počinje impresivnom spretnošću jednog Atlasa koji pokazije odlične pokrete na kojima bi i glumac Patrik Svejzi pozavideo.

Posle zabave i igara morate priznati da vam ipak nije svejedno kada se slegnu sve informacije. Prethodnih nedelja, Boston Dajnamiks je kupila kompanija Hjundai Motor Grup, poznata po proizvodnji Hjundai i Kia vozila, za 1.1 milijarde dolara. Od svog nastanka 1992. godine kompanija je imala nekoliko vlasnika poput Gugla i SoftBanka.

 

Video: Slatko ili jezivo: Čime se hrani pas-robot?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA