≫ 

Gejming brend Razer predstavio nove pametne naočare, koštaju $200

  • 0
anzu-pametne-naočare-1 Foto: Razer

Internacionalna kompanija Razer, koja se bavi proizvodnjom elektronskih uređaja i gejming periferija, je predstavila svoje prve pametne naočare, Anzu Smart Glasses.

Pametne naočare su kompjuterizovane naočare sa optičkim displejom, internat konekcijom i transparentnim slojem koji ima mogućnost reflektovanja projektovanih digitalnih slika. Pametnim naočarama možete upravljati na razne načine, od kojih su kontrola preko dugmića i kompatibilnih uređaja kao što su pametni telefoni, i prepoznavanje govora najčešći. Na tržištu trenutno postoji nekoliko modela, od kojih je ''Google Glass'' verovatno najpoznatiji. Danas je i gejming brend Razer predstavio svoj.

anzu-pametne-naočare-2 Foto: Razer

Tako Anzu Smart Glasses pružaju funkcionalnosti klasičnih slušalica, beskontaktnu kontrolu, i naravno, zaštitu od UV zraka i plave svetlosti. Zaštitna stakla takođe mogu biti zamenjena sa staklima sa dioptrijom.

Audio podrška naočara dolazi sa 5.1 blutut konekcijom sa maksimalnim kašnjenjem od 60 milisekundi. Uz to, u naočare je ugrađen i omnidirekcioni mikrofon, koji vam daje mogućnost telefonskih razgovora, snimanja glasa i glasovne kontrole.

S obzirom da naočare sadrže ugrađene slušalice i mikrofon, s vremena na vreme ćete morati da ih napunite. Njihova baterija traje 5 sati i pune se preko USB-A punjača. Uz beskontaktnu glasovnu kontrolu, Anzu pametne naočare možete povezati i sa vašom mobilnom aplikacijom.

Okvir Razer Anzu pametnih naočara će vas koštati $199.99, dok će vas zaštitna stakla koštati dodatnih $29.99.

Da li biste vi kupili ovakve naočare?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA