Uskoro ćete moći da igrate igrice na Netfliksu, bez dodatnih troškova!

Mobilne igrice će biti fokus nove usluge

  • 0
Netflix, laptop Foto: Unsplash

Netflix je nedavno zvanično otkrio da se polako sprema da iz filmske i TV industrije zakorači u svet video igara. Čuvena striming platforma je danas objavila dodatne detalje o pretplati, kao i o pravcu razvoja svoje nove gejming kategorije.

Netflix se već uveliko utemeljio kao jedna od najpopularnijih striming platformi na svetu. Njen repertoar najrazličitijih filmova i TV serija je zaista šaren - od starih i novih pa sve do takozvanih Netflix originala, zabava je zagarantovana. Sada je spremna da napravi sledeći veliki korak, i predstavi potpuno novo iskustvo za svoju publiku- gejming.

Kako saznajemo, sve igre koje budu dostupne vas neće dodatno koštati, već će biti uračunate u cenu već postojećeg plana pretplate. Ako ste već Netflix korisnik, sve dostupne igre na platformi ćete moći da igrate takoreći besplatno. Imajte na umu da će sama pretplata zbog toga možda poskupeti.

Takođe saznajemo da će početni fokus biti isključivo na mobilnim igrama. Mobilne igre su izuzetno pristupačne, posebno za pretplatnike koji koriste Netflix app na njihovim telefonima i tabletima.

Interesantno je da je kompanija još davne 2019. godine prokomentarisala kako njihovi glavni konkurenti nisu druge striming platforme, već Fortnite Battle Royale. Ovo znači da Netflix verovatno već godinama radi na ekspanziji u svet gejminga.

Netflix gaming bi trebalo da se pojavi tokom 2022. godine.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA