≫ 

Sony zabranio australijskom Mekdonaldsu da poklanja DualSense kontrolere

Mekdonaldsovu verziju PlayStation 5 kontrolera nećemo videti, a možda je i bolje da tako ostane.

  • 0
Mekdonalds, McDonald's, McDonalds, kompanija, logo Foto: Tanjug/AP

Originalan plan je bio da McDonald’s ove nedelje sponzoriše nekoliko strimova i pruži šansu gledaocima da osvoje McDualSense i druge kvalitetne nagrade. Međutim, izgleda da je neko zaboravio da traži dozvolu za korišćenje DualSense-a, i McDonald’s je izdao saopštenje da će strimovi biti odloženi, i da McDualSense više nije deo njihovog promo projekta.

Za sada se i dalje ne zna koji strimovi će biti sponzorisani, kao i kada će se održati, ali nama više smeta što nećemo moći da vidimo McDonald’s-ovu verziju Sony kontrolera. Umesto njega nagrade će biti duksevi i pretplate za kanale koje će strimeri poklanjati, što zaista ne može da priđe urnebesnom dizajnu promotivnog kontrolera.

Jedino nam ostaje da se nadamo da će se prototip, ili makar nekoliko primeraka naći na sajtovima poput eBay-a, kako bi mogli da uživo vidimo Frankenštajna u svetu kontrolera. Sony je prilično strog što se tiče dizajnova i izmena njihovih kontolera, pa ćemo videti koje sve verzije će uopšte ući u standardnu ponudu.

Foto: McDonald's Australia

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA