≫ 

Windows 11 na virtuelne police stiže već u oktobru

Majkrosoft je konačno otkrio datum izlaska novog izdanja operativnog sistema Windows, koji je i te kako blizu. Svi koju su željni da ga isprobaju neće morati još dugo da čekaju, jer Windows 11 na globalno tržište stiže već 5. oktobra.

  • 1
Windows 11 Foto: Microsoft

''Sa zadovoljstvom vam predstavljamo Windows 11, koji će od 5. oktobra 2021. godine postati dostupan za kupovinu i korišćenje,'' izjavio je menadžer marketinga Erin Vudman. ''Računari sa instaliranim Windows 10 sistemom će dobiti besplatno unapređenje na Windows 11 ako su kompatibilni, a u prodavnicama će se pojaviti i računari koji imaju ugrađen Windows 11 operativni sistem. Kako kompjuteri igraju sve važniju ulogu u našim svakodnevnim životima, Windows 11 je spreman da vas inspiriše i motiviše.''

Vudman takođe kaže da će Windows 11 biti ''najbolji Windows za gejming do sada'', sa modernim tehnologijama DirectX12 Ultimate-a, DirectStorage-a, i AutoHDR-a.

Novi operativni sistem dolazi sa izmenjenom Microsoft prodavnicom, vidžetima i dodatnim poboljšanjima, koji su specifično dizajnirani da pomognu osobama sa invaliditetom.

Windows Update će obavestiti sve korisnike kada Windows 11 postane dostupan.

Šta vi očekujete od Windows-a 11?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA