≫ 

Riot i Mercedes-Benz se udružuju za svetsko prvenstvo i sve buduće događaje

Predstojeće League of Legends svetsko prvenstvo dobiće ogroman podsticaj dolaskom novog sponzora.

  • 0
Mercedes-Benz, auto, kola, logo Foto: Tanjug/AP

Luksuzni automobil i automobilska marka će postati partner na predstojećem Worlds 2020 i budućim LoL turnirima kao što su Mid-Season Invitational i All-Star vikend. Kako je Riot objasnio, Mercedes-Benz će biti deo ceremonije prilikom dodele trofeja pobedniku na svakom od tri međunarodna događaja. Kako će to tačno izgledati još ne znamo, ali ono što možemo očekivati je da će kompanija na neki način biti uključena u proces uručenja Summoner Cup-a svetskom šampionu 31. oktobra.

Kreatori popularne igre su takođe rekli da će Mercedes napraviti još brendiranog sadržaja kao što su reklame, grafiku za oglase, sadržaj fokusiran na socijalne medije i još mnogo toga. Uzimajući ovo u obzir, možemo očekivati da će partnerstvo biti mnogo šire od ceremonija dodele trofeja na međunarodnim događajima. Sa Mercedes-Benz sponzorstvom, Riot ima više potencijalnih puteva kojim bi mogli da krenu, što se tiče marketinga i brendiranja u esportu. Mercedes je već tri godine partner sa kineskom profesionalnom LoL ligom tako da ovaj potez ne predstavlja veliko iznenađenje.

Definitivno korak u pravom smeru za profesionalnu scenu ove igre, kao i za globalni esport.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA