Preko 3.2 miliona gledalaca se prijavilo za besplatna sedišta za finale League of Legends Worlds-a

Ogromna navala na Pudong stadion u Šangaju.

  • 0
league-of-lagends-graves1 Foto: Riot Games/League of Legends

Najnovije informacije od Riot Games-a nalažu da se za preko 3.2 miliona gledalaca prijavilo za šansu da osvoji besplatno sedište na šangajskom fudbalskom stadionu Pudong, i gleda veliko finale League of Legends Worlds 2020 šampionata, koje počinje 31. oktobra.

Riot Games je na svom zvaničnom twitter nalogu objavio statistike prijavljenih gledalaca, kao i fotografiju sa prvog League of Legends Worlds šampionata, koji je održan 2011. godine u Švedskoj. Interesantno je videti koliko je organizacija, prezentacija i veličina celog događaja danas uznapredovala.

Dobili smo informaciju da se u prvih nekoliko sati od otvaranja prijava prijavilo preko milion gledalaca, dok se posle samo 12 sati prijavilo preko 2 miliona gledalaca. Finalni broj prijavljenih je 3,205,750. Međutim, samo 6,312 sedišta će biti dostupno na ovom stadionu koji inače broji 33,000 mesta, što znači da suštinski imate 0,2% šanse da osvojite ulaznicu.

Za ovako mali broj dostupnih sedišta je naravno odgovorna trenutna COVID-19 pandemija. Dodatne preduzete mere su optimalni sanitarni uslovi, kao i obavezno merenje telesne temperature.

Veliko finale počinje u subotu, 31. oktobra.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA