Cloud9 prodaje Licorice-a i dovodi omladinca

Da li mislite da će Cloud9 uspeti ove godine da nadmaši rezultate iz prethodne?

  • 0
cloud9-logo

Foto: Cloud9

Nakon fantastičnog prolećnoj dela sezona i tragičnog letnjeg, zbog kojeg je Cloud9 propustio Worlds, promene moraju da se naprave, a na toj listi se nalazi i dosadašnji toplejner, Erik ”Licorice” Riči. Na njegovo mesto su se odlučili da dovedu člana svog akademskog tima, Ibrahima ''Fudge'' Alamija.

Kanađanin je član američke organizacije od novembra 2017. godine, kada je stigao iz redova eUnited-a. Od tada je postao jedan od najboljih toplejnera u Americi. Pomogao je ekipe da dođe do jedne titulu, kao i da se plasira u polufinale Svetskog šampionata, što je najbolji uspeh za jednu severnoameričku organizaciju još od 2011. godine.

Ipak, to nije bilo dovoljno da ga Cloud9 zadrži u svojoj postavi i za narednu sezonu, pošto su mu prošle nedelje saopštili da nije de planova za narednu sezonu. ”Ponosan sam što sam osvojio trofej sa ekipom, ali menjanje ekipa je deo profesionalne karijere, tako da sam spreman za novi izazov”, izjavio je Licorice.

S obzirom da je Riot doneo odluku da ukine Australijsku ligu, igrači iz te zemlje se više neće gledati kao stranci kada igraju u Severnoj Americi. Zbog toga je Cloud9 video u Fudge idealnu zamenu za Licorice-a, pošto u ekipi imaju već dva Evropljanina. Australijanac je bio jedan od najboljih igrača akademske lige, te je za njega ovo odlična prilika da dokaže šta zna.

To nije sve što je Cloud9 promenio, pošto su postavili bivšeg igrača Kima ''Reignover'' Jeudžina kao novog trenera ekipe. On je nekada bio jedan od boljih jungler igrača na sceni, ali se penzionisao u 2015. godini.

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA