Dobili smo prvog polufinalistu League of Legends svetskog prvenstva

Caps i Perkz bespomoćni protiv neustrašivog DAMWON-a

  • 0
Foto: Riot Games

U prvom polufinalnom duelu League of Legends Svetskog prvenstva, DAMWON je održao lekciju poslednjoj evropskoj nadi, savladavši ih sa ubedljivih 3-1.

Svi su znali da je DAMWON favorit u ovom meču, ali smo verovali da G2 imati snage da pruži malo veći otpor. Iako jesu uspeli da upišu jednu pobedu, preostale tri partije su bile veoma ubedljive, te ni u jednom trenutku nije delovalo kao da Caps i momci mogu da dođu do preokreta.

Prvi meč se već od drafta znao u kakvom će pravcu da ide. DAWMON se odlično pripremio, pa i pored toga što sam ja mislio da će igrati pod velikim pristiskom, od prve sekunde se videli da znaju kakav im je plan. Canyon je na Hecarimu blistao i svako grešku G2-a je znao da kazni. Pokupili su sve zmajeve, ali nakon što je Baron buff bio u njihovim rukama, meč je mogao da ode samo u jednom pravcu.

U drugom meču se ipak pojavio onaj G2 koji svi mi dobro znamo. Igrali su agresivno od samog starta i došli su do rane prednosti. Sve što Capsu nije pošlo za rukom u prošlom meču, ovde je to nadoknadio. Nakon 33 minuta, G2 je povratio nadu svojim navijačima, ali nažalost to je kratko trajalo.

Korejci su ponovo drastično podigli nivo svoje igre i vrlo brzu su stvari postale veoma crne za G2. Iako se nisu predavali, DAMWON je u svakom aspektu igre bio superioran. Nakon pola sata došli su do nove prednosti, a četvrti i poslednji meč je bio jedan najbržih mečeva u istoriji Worlds-a. Šampion Evrope i možda i najbolja ekipa svih vremena koja ne dolazi sa dalekog istoka je poklekla nakon samo 19 minuta u duelu gde ni na trenutak nismo pomislili da postoji šansa da urade išta.

DAMWON je dobio svoju osvetu za prošlogodišnje četvrtfinale, gde ih je G2 eliminisao istim rezultatom. Sutra u 12:00 počinje drugo polufinale u kojem će se sastati Suning i Top Esports. Da li DAWMON može da vrati trofej u Koreju?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA