Team Liquid planira da potpiše višegodišnji ugovor sa Alphari-em

Ugovor navodno vredi više od milion dolara godišnje.

  • 0

Foto: Riot Games/ League of Legends

Svetsko prvenstvo se još nije završilo ali su za mnoge timove post sezonska dešavanja u punom jeku, a Team Liquid nije izuzetak. Liquid je jako blizu potpisivanja evropskog toplejnera Alphari-a na višegodišnji ugovor. Spekuliše se da je dogovor vredan više od milion dolara godišnje, ali prelazni rok počinje tek 16. novembra tako da ugovor jedino u tom periodu može biti zvanično sklopljen. Za Alphari-a, koji je do nedavno igrao za Origen, zainteresovano je nekoliko poznatih organizacija a najozbiljnije ponude su stigle od Team Liquid, Rogue i Fnatic. Igrač se dvoumio između Liquid-a i Rouge-a pre nego što je doneo konačnu odluku.

 

Alphari će u timu zameniti Impact-a koji je igrač sa najdužim stažom u ekipi. Liquid navodno traži i džunglera koga planiraju da upare sa Alphari-em i veteranom na midu Jansen-om. Talentovani midlejner je bio veoma otvoren ove post sezone kada je predložio menadžmentu tima da dovedu Alphari-a, a izrazio je i želju da tim dovede jačeg džanglera.

Jedan od igrača za koga je tim potencijalno zainteresovan je Santorin. Danski džangler je imao odličnu sezonu sa ekipom FlyQuest koju je doveo do prvog učešća na svetskom prvenstvu. Za Broxah-a ovo znači da će najverovatnije morati da postane slobodan agent ove post sezone. Pre nego što je potpisao za Liquid, Broxah je igrao tri sezone za Fnatic tako da ne sumnjamo da će igrač dobiti ponude od kvalitetnih timova sa severnoameričke i evropske scene.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA