Suning pobedio Top Esports i osigurao mesto u finalu Worlds-a

Da li može kineski tim da donese treću titulu za redom njihovom regionu?

  • 0

Foto: Riot/League of Legends

Suning je slavio u kineskom polufinalnom okršaju rezultatom 3-1 protiv Top Esports. TES ekipa se nije htela lako predati, i u određenim momentima se činilo da će duel krenuti u totalno drugom pravcu.

 

Le ''SofM'' Kuang Duj je bio najvažniji deo Suning-ove slagalice. Nosio je tim u svakom meču koristeći različite heroje i fokusirajući se na korisne ajteme kako bi se pobrinuo da su njegovi keri igrači zaštićeni, i efikasno obavljaju svoju ulogu. Top Esport nije se lako predavao Kinez je koristio Lee Sin, Shen i Jarvan-a kako bi obezbedio pobedu svom timu.

 

Suning će se susresti sa korejskim timom DAMWON Gaming u ovogodišnjem Worlds finalu u subotu 31. oktobra u 11h po našem vremenu. Ubeležite datum u svom kalendaru i spremite se za okršaj najboljih ovogodišnjih League of Legends ekipa.

Ako ste propustili interesantan polufinalni meč između Suning-a i Top Esports-a, kompletan snimak događaja možete pogledati u nastavku.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA