Da li ste spremni za finale League of Legends Worldsa?

Da li će kineska ekipa po treći put slaviti ili će se trofej vratiti u Južnu Koreju prvi put nakon 2018. godine?

  • 0
LoL Worlds Cup Foto: Michal Konkol/Riot Games

Ovog vikenda pred nama je definitivno najveći esports događaj godine, pošto se u subotu 31.10 igra veliko finale League of Legends Svetskog prvenstva u kojem će se sastati dve ekipe sa dalekog istoka, DAMWON i Suning. Program počinje u 11:00, pa zagrejte vaše stolice, spremite kokice, pošto je uzbudljivo subotnje pre podne pred nama.

DAMWON je bio ubedljiv od samog starta turnira. U grupi su igrali bez greške, samo da bi taj nivo podigli na još veći nivo čim je počela plejof faza. DRX i G2 su pali sa lakoćom, te je ostala samo još jedna prepreka koja deli Korejce od velikog trofeja. Po mnogima oni su veliki favoriti, ali da li će uspeti i da opravdaju taj status.

Sa druge strane je Suning, koji je postepeno delovao sve bolje i bolje. U grupi nisu briljirali, ali su odigrali dovoljno da bi svakako uzeli prvo mesto u grupi. Nakon toga ih je u četvrtfinalu sačekao JD Gaming. Nakon što su izgubili prvu mapu, pojavio se neki potpuno drugi Suning, koji je sa lakoćom preokrenuo stvar u svoju korist. Tada je na red došao Top Esports, pa su svi mislili da je to kraj za našeg finalistu. Ipak, Top Esports je podlegao pritisku, a Suning je znao kako to da iskoristi.

Slična situacija će biti u finalu, mnogi su već otpisali Suning, ali ja mislim da to može biti baš ono što će im doneti vetar u leđa, potreban za pobedu.

Ko je po vama zaslužio da dođe do trofeja?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA