≫ 

DAMWON Gaming osvojio Worlds 2020

Tim iz LCK regiona trijumfovao je rezultatom 3-1 nad domaćom ekipom Suning-a.

  • 0
Foto: LoL Esports

Posle mesec dana kompetitivne akcije, ekipa DAMWON Gaming-a uspela je da završi ovogodišnje svetsko prvenstvo pobedom nad Suning-om, 3-1, u velikom finalu. Tim će pored osvajanja Samoner Kupa odneti sa sobom i preko pola miliona dolara nagradnog fonda prikupljenog prodajom sadržaja u igri.

Organizacija se priključila LCK sceni 2017. a ovo je drugo put da se takmiče na svetskom prvenstvu. Prošle godine su se prvi put plasirali na završni turnir i ispali u četvrtini finala, tako da su ove godine došli sa ciljem da osvoje trofej. Kao i većina regiona LCK je prebacio sva gejming dešavanja iz studija na onlajn nakon što su se pogasila takmičenja. Uprkos svim poteškoćama i promenama, League of Legends se ipak odlučio da nastavi sa organizacijom svetskog prvenstva tako da se obožavatelji, a pogotovo DAMWON, završavaju ovu takmičarsku sezonu sa osmehom na licu.

Timovi iz LCK scene su imali veliku želju da postanu šampioni još jednom, jer su zadnje dve godine ekipe iz LPL-a dizale trofej. Ako ste iz nekog razloga propustili današnje finale, snimak možete pogledati na ovom linku.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA