Još jedna League of Legends legenda završava svoju karijeru

Još jedan veteran je završio svoju karijeru u poslednjih mesec dana

  • 0
league-of-legends-lol-akali Foto: Riot Games

Jedan od najboljih i najuspešnijih severnoameričkih igrača svih vremena, Jiliang ”Doublelift” Peng, je sinoć na svom tviteru obavestio fanove da je doneo odluku da završi svoju profesionalnu League of Legends karijeru.

Dvadesetsedmogodišnji veteran se kroz jednu emotivnu poruku obratio svim svojim pratiocima. Ispričao je svoj životni put, kako je od jednog ”pogubljenog” klinca, uspeo da postane uspešna osoba, koja je odlučila da je došlo vreme za novi izazov u životu.

Doublelift je svoje karijeru započeo još 2011. godine kada je potpisao za CLG. Iako nije uvek sve išlo po planu, vrlo brzo je postao jedan od najboljih ADC igrača u Severnoj Americi. Malo je falilo da 2014. godine ispadnu iz lige, ali su ispeli da se izvuku, da bi već sledeće sezone uspeo da se domogne svog prvog LCS trofeja.

Ubrzo nakon toga postao je po prvi put postao član TSM-a, gde je 2016. godine i 2017. godine bio šampion Amerike. Po završetku te sezone, prihvata ponudu Team Liquida, gde nastavlja svoj šampionski niz. Njihov član je bio sve do ove godine, kada je ponovo potpisao za TSM. Šest puta je učestvovao na Worlds turnirma, gde će nažalost ostati upamćen kao igrač koji nikada nije uspeo da prođe grupnu deo takmičenja. To svakako ne umanjuje njegove uspehe, naročito kada shvatimo da se radi o igraču sa najvećim brojem LCS titula.

”Veoma se srećan što sam dobar deo svog života mogao da se bavim ovime i što sam uspeo da napravim karijeru od onoga što me je činilo najsretnijim. Proputovao sam ceo svet, stvorio sam nezaboravne uspomene i ispunio sve svoje snove. Uskoro će započeti nešto potpuno novo u svom životu i nadam se da ćete mi pružiti vašu podršku”, napisao je Doublelift.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA