Američka političarka tvrdi da joj je League of Legends ojačao karijeru

Naporni mečevi i toksični saigrači izgleda ipak mogu biti pozitivni.

  • 2
Okasio Kortes Foto: Tanjug/AP

Političarka i članica američkog kongresa Aleksandrija Okazio-Kortez je uživo tokom svog Among Us prenosa izjavila da je League of Legends pozitivno uticao na njenu karijeru u vladi.

Aleksandrija je izjavila da je često imala toksične saigrače koji bi prevremeno napuštali partije. Ovaj fenomen generalno negativno utiče na gejming zajednicu i sve ostale koji daju sve od sebe.

Dodala je da sve ovo može vrlo lako da vas iznervira, ali da je uspela da izvuče nešto pozitivno iz celog iskustva - mnogo strpljenja, nešto što vam je apsolutno neophodno u kongresu.

Takođe je imenovala neke od njenih omiljenih support League of Legends heroja, kao što su Janna, Lux, Morgana i Sona, i izjavila je da preferira malo defanzivnije likove.

Ovo nije prvi put da Aleksandrija pominje League of Legends. Naime, u julu se pohvalila svojim Silver III rankom, koji je ostvarila igrajući support heroje tokom COVID-19 karantina.

Twitch video klip pogledajte OVDE.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dg

    30. novembar 2020 | 12:29

    Ko iole prati politiku u SAD-u zna koje je zlo ova žena.

  • Miile

    30. novembar 2020 | 10:48

    Moji idoli su bili Pera kojot,Gargamel,Gustav i LaLinea...ovo sad sve poludelo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA