Razorni zemljotres u Hrvatskoj zadesio i profesionalnog League of Legends igrača

Zemljotres je bio jačine 6,2 stepeni po Rihteru.

  • 0
Hrvatska, zemljotres, Petrinja, 29. decembar 2020 Foto: Tanjug/AP

Juče ste kod nas u popodnevne sate možda osetili blagi potres, ali je Hrvatska mnogo gore prošla. Naime, udario je katastrofalan zemljotres jačine 6,2 stepeni Rihterove skale sa epicentrom u Petrinji, na oko 50 kilometara od Zagreba. Za sada je potvrđeno sedmoro preminulih i desetoro povređenih, sa velikim brojem razorenih građevina.

Iako ga nije zadesio jači potres, zemljotres je došao i do profesionalnog League of Legends igrača Luke ''Perkz'' Perkovića, koji trenutno nastupa za ekipu Cloud9.

Vešti midlejner je provodio vreme kod kuće, čekajući novu sezonu turnira i strimujući League of Legends na svom zvaničnom Twitch kanalu. Na prenosu možemo da vidimo da je u jednom momentu njegova soba počela da se trese.

U prvom mahu Perkz nije imao nikakvu reakciju, ali je ubrzo shvatio koliko je sati, i ustao sa računara kako bi proverio sa porodicom da li je sve u redu. Klip možete pogledati OVDE.

Na svu sreću, zemljotres nije bio dovoljno jak da napravi štetu, pa su Perkz i njegova porodica ostali bezbedni. Profesionalac je zatim na twitter-u podelio svoj šok, rekavši da je ovo prvi zemljotres koji je ikada osetio.

Da li ste vi osetili potres?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA