Problemi sa vizom odlažu Broxah-ov debi za Counter Logic Gaming

Igrač je u novembru potpisao za američku League of Legends organizaciju ali neće biti sa timom na LCS Lock In turniru koji počinje danas.

  • 0
Foto: BroxahLoL

Mads ''Broxah'' Brock-Pedersen se pridružio CLG organizaciji nakon što je prošlu sezonu proveo u ekipi Team Liquid. Početak u novoj organizaciji izgleda će se zakomplikovati, jer je Broxah izbacio video na Tviteru u kome je objasnio trenutnu situaciju. Igrač je rekao da ne očekuje da će moći da putuje u SAD do februara, ali čak i ovaj datum nije siguran.

Danski džangler će ostati kući, održavati dobro raspoloženje i trenirati kako bi ostao u formi kada se priključi timu. CLG je takođe jedan od timova koji bi trebali da se takmiče na League Championship Series prolećnoj sezoni, koja počinje 5. februara i trajaće do 14. marta.

Problemi sa vizom su Danca već jednom sprečili da se pridruži Team Liquid-u na početku prolećnog Split-a prošle godine. Mads nije jedini igrač sa ovakvim komplikacijama jer toplejner Finn ''Finn'' Viestal, takođe ima problema sa dobijanjem vize. Šveđanin je potpisao isto u novembru za ekipu. Counter Logic Gaming će pokušati da nađe trenutne zamene za igrače dok se situacija ne promeni.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA