Team Liquid sklopio partnerstvo sa poznatim brendom piva

Američka kompanija zadnjih nekoliko godina se sve više interesuje za esports a postali su i zvaničan sponzor popularnog tima.

  • 0
Foto: Team Liquid

Godinu dana nakon što se američki League of Legends Championship Series turinir udružio sa Bud Light-om, četvorostruki šampion, Team Liquid, je objavio da je Bud Light postao zvanično pivo njihovog LoL tima. U poslednje četri godine Monster Energy je bio jedinino piće koje je sponzorisalo Team Liquid. Bud Light od danas postaje konkurent kompaniji za mesto zvaničnog pića organizacije.

Pivska kompanija je ušla na profesionalnu gaming scenu još avgusta 2019. godine kada su sklopili dogovor sa NBA 2K ligom. Nakon toga su sponzorisali svoj prvi esports tim, Magic Gaming, januara prošle godine. Izvan NBA 2K i League of Legends-a, Bud Light nije sklapao partnerstva sa esports timovima iz drugih disciplina.

Team Liquid je postao prva velika esports organizacija koja ima sponzorstvo energetskog pića i piva. Kompanije fokusirane na pića počinju da shvataju potencijal esportsa sada kada je disciplina polako više ušla u mejnstrim.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA