Vraćaju se Mid-Season Invitational turniri u League of Legends

Nakon otkazivanja prošlogodišnjeg turnira, Riot je najavio da će se ovogodišnji odigrati u islandskom gradu Rekjaviku.

  • 0
Foto: Riot Games

Mečevi bi trebalo da krenu 6. i traju do 22. maja, a ove godine će se igrati i novi format. Pored toga, američka kompanija za telekomunikacije ,Verizon, je postao zvanični 5G sponzor League of Legends i Valorant globalnih događaja. Telekomunikacioni gigant je prethodno sponzorisao pojedinačne turnire i serije.

MSI 2021 će koristiti novi format koji će izbaciti Play-Ins fazu. Ranije su se u ovom delu turnira takmičili timovi nižeg ranga koji žele da uđu u grupnu fazu turnira. Ovoga puta svi timovi će početi takmičenje u istoj fazi. Invitejšnal će se sastojati iz tri faze. Prva će podeliti 12 ekipa u grupe od četri a najbolja četri tima će nastaviti takmičenje u plej-ofu. Svaki tim iz grupe treba da igra po jedan meč sa drugim ekipama kroz dva kola. Najbolja dva tima iz svake od grupa idu dalje.

U drugoj fazi šest preostalih timova će između sebe nastaviti da igra bo1 serije u dve runde i najbolja četri će biti ubačena u plej-of breket. Treća faza će se sastojati iz bo5 (prvi do tri pobede) mečeva, polufinala i finala turnira. Verizon je proširio svoje partnerstvo sa Riot-om na globalne turnire, a do sada su sponzorisali LCS, VALORANT: First Strike za Severnu Ameriku i prvi esports turnir posvećen mobilnoj verziji League of Legends-a, Wild Rift.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA