≫ 

Cloud9 pobedio Team Liquid u američkom Mid Season Showdown finalu

Ekipu je do trofeja prolećnog šampiona sjajnim partijama nosio MVP turnira Robert ''Blaber'' Huang.

  • 0

Foto: LCS Official

Cloud9 je ponovo najbolji tim svernoameričkog kontinenta, a u finalu su se sastali sa dobro poznatim protivnikom Team Liquid-om, i pobedili sa 3-2. Izgleda da su se ulaganja organizacije brzo isplatila, jer se ekipa nakon prošlogodišnjeg četvrtog mesta na letnjem turniru i propuštanja Worlds 2020 šampionata, ponovo vratila na vrh Severne Amerike.

Perkz i Fudge su definitivno osvežili redove prošlogodišnjeg letnjeg šampiona, koji je grupnu fazu završio na prvom mestu sa rezultatom 13-5. U ovoj fazi se ekipa izgleda više zagrevala, jer kada je krenuo plej-of, gotovo niko nije mogao da ih izazove do velikog finala.

Prva na meti je bila ekipa 100 Thieves, zatim su pobedili Team Liquid koji je uspeo da izbaci TSM i zakaže još jedan severnoamerički derbi u finalu. Oba tima se već nekoliko godina nalaze u top4 tima tog regiona, a Cloud9 je uspeo da trijunfuje iako je Team Liquid bio samo jedan meč od titule, pri rezultatu 1-2. Ekipa se tako kvalifikovala za Mid-Season Invitational u Rekjaviku.

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA