Sjajna završnica prolećnog LEC turnira

Ekipa MAD Lions uspela je da nas sve iznenadi i osvoji svoj prvi LEC trofej.

  • 0

Foto: LEC

Kada je završena grupna faza, većina League of Legends igrača je očekivala da vidi G2 Esports i Rogue kako se nadmeću u finalu. Mađutim ekipa MAD Lions je imala drugačije planove. Iako su završili na trećem mestu grupne faze sa skorom od 10-8, tim je već pobedom nad Rogue-om u polufinalu plej-ofa zakomplikovao situaciju favoritima.

Igrače španske organizacije je čekalo još iskušenja jer je sledeći protivnik bio drugi regionalni gigant G2 Esports, ali je tim istim rezultatom, 3-1, uspeo da preskoči i tu prepreku i sastane se još jednom sa ekipom Rogue, ali ovoga puta u seriji za titulu letnjeg šampiona.

Rogue je pobedio u prve dve partije i činilo se da je samo pitanje vremena kada će ekipa završiti seriju u svoju korist, ali su MAD Lions-i opravdali ime koje nose i u sledeća dva meča totalno okrenuli seriju naglavačke. Biti ili ne biti. Samo jedan meč je delio ekipe koje su bile u tom momentu izjednačene sa po dve pobede, a uzbudljivi peti meč je kompletirao iznenađenje i krunisao novog LEC šampiona.

Svakako vrlo interesantan i zabavan LEC Spring, a za rukija sezone je proglašen igrač MAD Lions ekipe Havier''Elyoya'' Prades.

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA