Royal Never Give Up je prolećni LPL 2021 šampion

Pored toga što su zaradili preko 300,000 dolara, ekipa će učestvovati i na Mid-Season Invitational turniru u Rejkjaviku.

  • 0
Foto: LPL official Twitter

RNG je dominirao na ovogodišnjem turniru. Završili su grupnu fazu LPL-a na prvom mestu, ispred EDward Gaming-a, rezultatom 14-2, i mogli su mirno da čekaju u prvoj rundi gornjeg breketa svog sledećeg protivnika. FunPlus Phoenix je prošao kroz dva protivnika u prethodnim rundama plejofa, i uspeli su da iznenade Royal Never Give Up, kada su se sreli u meču gornjeg breketa, sa 3-0 rezultatom. RNG je otišao u donji breket, gde ih samo jedan poraz u seriji deli od završetka turnira.

Sledile su prave borbe, prvo protiv Top Esports, a nakon te pobede, RNG je igrao odlučujući meč sa drugoplasiranim timom grupne faze i još jednim velikim favoritom regiona, EDward Gaming-om.  Baš kao i prethodnu seriju, RNG je trijumfovao sa 3-2 u partijama i ponovo su se sreli sa FunPlus Phoenix timov, koji je defiitivno postao jači sastav dodavanjem svetskog šampiona, toplejnera Nuguri-a.

Royal Never Give Up je slavio nakon četri mape i dokazao da je poraz u ranijoj fazi plejofa samo mrlja u poređenju na gotovo besprekoran turnir koji je odigrala ekipa. Čen ''GALA'' Vei je proglašen za najboljeg igrača plejof faze, a ekipa će predstavljati Kinu na MSI 2021 turniru koji počinje 6. maja.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA