≫ 

Domaća ekipa se plasirala u četvrtfinale velikog turnira

Jedina domaća ekipa koja je učestvovala na League of Legends EU Mastersu, SuppUp, je sinoć uspela da obezbedi plasman u četvrtfinale velikog turnira nakon što su uspeli da završe kao drugi u grupi B.

  • 2
suppup-EU Masters

Foto: SuppUp/ EU Masters

Prva tri meča su se odigrala početkom prošle nedelje u kojima je SuppUp ostvario dve pobede. Juče je ipak bio odlučujući dan za grupu B, što znači da su sve ekipe odigrale po sva tri preostala meča. Bilo je uzbudljivo do samog kraja, zbog čega možemo reći da je ekipa Bake Praseta na kraju imala i malo sreće, pošto su uz pomoć drugih rezultata uspeli da zadrže to drugo mesto, koje ih je odvelo u četvrtfinale.

Za Andriju ”Klowny” Jovanovića i njegovu ekipu je dan dosta loše počeo, jer su izgubili izgubili prva dva meča od G2 Arctica i Misfits Premiera. Tada je delovalo kao da će ispustiti šansu da se plasiraju dalje, ali pobedom nad AGO Rogue-om su uspeli da se vrate u igru.

Tada im je ostalo da sačekaju da se završi i poslednji meč između G2 Arctica i AGO-a. Ukoliko bi poljska ekipa došla do pobede, usledio bi tajbrejk. Ipak, G2 Arctic je uspeo da savlada Poljake i da na taj način osigura našoj ekipi drugo mesto u grupu.

 

Sada nam ostaje da sačekamo da završe i ostale grupe, pre nego što saznamo ko će im biti protivnik u četvrtfinalu. Da li mislite da SuppUp može da stigne i dalje od četvrtfinala ili mislite daj e ovo bio njihov maksimum?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • janbo

    21. april 2021 | 15:01

    Jel moze neko obaveštenje, pomoć, gde i kako pronaći sponzore za onlajn igranje, za jednog dobrog tinejdzera? Jel moze kod nas tu nešto da se zaradi pošto su mu roditelji poprilicno uložili u opremu pa da ljudi odluče, šta i kako dalje?

  • Gordianac

    21. april 2021 | 13:17

    Veliki uspeh za brata Klowny-ja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA