Američka političarka dominira u poznatoj video igri

Njen potez je preokrenuo čitav meč

  • 0
Okasio Kortes Foto: Tanjug/AP

Članica američkog kongresa, Aleksandrija Okasio-Kortez, je napravila fenomenalan potez u jednoj League of Legends partiji, koji je u potpunosti preokrenuo meč za njenu ekipu.

Opšte je poznato da je Aleksandrija veliki ljubitelj video igara, posebno League of Legends. Prošle sezone, u vrhuncu COVID-19 pandemije, političarka je javno objavila kako je provela vreme u karantinu. Pogodili ste, igrala je LoL. Sinoć se na svom instagramu pohvalila svojim velikim plejom u jednoj League of Legends partiji.

Igrajući jednog od njenih omiljenih heroja, Lux, Aleksandrija je samostalno, u pravom trenutku uspela da ukrade Barona od protivničke ekipe, što je preokrenulo čitavu partiju za njen tim.

Političarka igra isključivo support heroje, a neki od njenih omiljenih su Morgana, Miss Fortune i Lux.

Aleksandrija Okasio-Kortez je članica Demokratske stranke i Predstavničkog doma Kongresa SAD u kojem predstavlja 14. distrikt Njujorka od 3. januara 2019. godine. Pored njenog burnog političkog života, ipak nekako nalazi vreme za video igre.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA