Britanska ekipa uložila 250,000 dolara za šampiona francuske

Kako navodi Dot Esports, Fnatic će u uskoro po ceni od $240,000 otkupiti toplejnera Adama Mananea koji nastupa za šampiona EU Mastera i Francuske, Karmine Corp.

  • 0

Foto: fnatic

Zvezda francuske ekipe Karmine Corp, Adam Manane bi uskoro mogao da zameni Gabriela “Bwipo” Raua u redovima jedne od najuspešnijih League of Legends ekipa u Evropi. Bwipo nije zadovoljan svojim partijama, zbog čega nije želeo da produži ugovor sa organizacijom, jer smatra da nije dovoljno dobar da igra za prvi tim.

Ipak, Fnatic ne odutaje od Belgijanca, pa su mu ponudili da zaigra na novoj poziciji. Selfmade je potpisao za Vitality, što znači da je pozicija junglera slobodna i možda mu je baš to potrebno da povrati svoju formu. Pošto je viđen kako vežba na istoj, ove spekulacije su postale sve realnije.

Fnatic je svakako krenuo u potragu za novim junglerom, koji bi mogao da igra kao izmena, ili čak da uleti u prvo postavu ukoliko Bwipo nastavi da pruža loše partije.

Iako nemamo informacije o njegovoj plati, Dot Esports saznaje da bi mogao da osvoji bonus u vrednosti od $18,225 ukoliko ostvari sve ciljeve stvorene za prvi Summer Split.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA