Esports legenda Faker odigrao svoj 650-ti meč u korejskoj League of Legends ligi

Svetska esports legenda, Faker, je juče odigrao svoj 650-ti meč u LCK-u protiv ekipe Afreeca Freecs.

  • 0
Foto: T1

Ekipa T1 možda nije imala sjajan početak Summer Split-a, ali je Faker uspeo da donese timu nekoliko važnih pobeda nad najjačim ekipama LCK-a. On je izglasan za MVP-a serije protiv Afreeca Freecs-a i dokazao da još uvek ima šta je potrebno da bi nosio svoj tim do pobede.

Na početku splita dobijao je uglavnom timske šampione, ali u mečevima protiv Afreeca dali su mu agresivnije karaktere na midlejnu sa kojima je dominirao i pomagao saigračima po mapi. Korejska legenda je jedan od najiskusnijih LOL igrača, iako ima samo 25 godina, a prvi put je zaigrao 2013. godine za SK Telekom T1 2, drugu postavu poznate organizacije SK Telekom T1. On već osam godina igra za istu organizaciju. Njegovi saigrači su dolazili i odlazili, a Faker je u međuvremenu uspeo da osvoji tri Svetska prvenstva sa različitim postavama.

Možda neki moderni midlejneri imaju bolje statistike, ali trebaće im dosta vremena da se približe Lijevim uspesima. Ekipa T1 se nalazi na trećoj poziciji u LCK Summer Splitu, i tim je na dobrom putu da se plasira u plejof fazu. Do kraja lige ostalo je još tri nedelje, zato je ekipi bitno da što bolje odigraju završne serije. Sledeći meč u ligi igraju protiv SANDBOX Gaming-a, koji se takođe bore za učešće u plejofu.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA