Počinje poslednja nedelja regionalne League of Legends lige - Večeras mečevi odluke!

Večeras od 19:00 počinje poslednja nedelja EBL Season 9 lige, a 29. jula znaćemo ko će se naći u plejof fazi.

  • 0
Foto: Balkan Esports

Stigli smo i do poslednjih mečeva devete sezone Esports Balkan League, a za sada su se timovi Crvena Zvezda Esports i Zero Tenacity odvojili na vrhu tabele od konkurencije. Svakoj ekipi je ostalo da odigra samo po dva meča do kraja sezone, tako da je ova nedelja veoma važna za timove poput Valiance, Split Raiders, Nexus KTRL i x25 Esports, ukoliko žele da se nađu među četiri najbolja tima regiona.

Prve dve ekipe jesu u blagoj prednosti, i imaju najbolje šanse da se plasiraju u playoff, ali se raspored može promeniti na pozicijama tri, četiri, pet i šest, jer timove deli jedna ili dve pobede. Verovatno najvažniji meč se igra između Valiance i Nexus KTRL, a Split Raiders mora da ide na pobedu protiv Zero Tenacity, da bi imali šanse da se nađu u playoff-u. X25 takođe mora da nadigra Crvenu Zvezdu ili će izgubiti korak sa ekipama koje jure treću i četvrtu poziciju.

Mečeve možete gledati na zvaničnom youtube kanalu, i ne zaboravite da se poslednje kolo igra 29. jula, kada ćemo konačno dobiti četiri najbolja tima EBL Season 9, nakon sedam nedelja takmičenja.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA