Zero Tenacity najbolji tim grupne faze regionalne League of Legends lige

Odigrani su poslednji mečevi grupne faze EBL Season 9 lige, a tim Zero Tenacity će predstavljati naš region na EU Masters turniru kao najbolja ekipa grupne faze.

  • 0

Foto: Zero Tenacity

Favoriti su opravdali svoju ulogu u devetoj sezoni Esports Balkan League, a odluka o najboljem timu grupne faze je pala nakon tajbrejker meča između Zero Tenacity i Crvena zvezda Esports-a. Regularna sezona nije bila dovoljno duga da bi odvojila ova dva tima, pa je bilo potrebno da se odigra još jedan dodatni meč u kome je Zero Tenacity odneo pobedu i obezbedio mesto na EU Masters turniru.

Posao još nije završen jer će četiri najbolje ekipe od 2. avgusta nastaviti takmičenje u playoff fazi, a pored Zero Tenacity i Crvene zvezde Esports imaćemo priliku da vidimo i timove Valiance i Split Raiders. Prvo polufinale će biti između Zero Tenacity i Split Raisers (2. avgust), dok Crvena zvezda i Valiance igraju svoje mečeve 3. avgusta. Veliko finale je zakazano za 7. avgust, a posebnu pažnju ćemo posvetiti duelu Crvene zvezde i Valiance-a jer u ovoj seriji nema jasnog favorita.

Igrač ekipe Valiance Aleksa ”DoubleAiM” Stanković i Dušan ”Ryuzaki” Petković su po pet puta bili MVP-jevi grupne faze, i videćemo da li će voditi svoje ekipe do pobeda u polufinalu playoff-a.

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA