U Šangaju otvorena League of Legends umetnička izložba

Ko kaže da video igre nisu umetnost

  • 0
league-of-legends-izložba2021 Foto: Riot Games

Riot Games je danas otvorio umetničku izložbu u Šangaju, na kojoj će biti prikazana umetnička dala inspirisana League of Legends-om. Izložba će biti otvorena do 3. avgusta.

U galeriji su izložena tematska dela, inspirisana najnovijom League of Legends sezonom Sentinels of Light. U pitanju su skulpture različitih oružja heroja koji su deo ovog odreda, kao što su Riven, Olaf i poslednji heroj Akshan. Na izložbi je prikazana i prelepa skulptura čitave Runeterra mape.

Pažnja je posvećena i zakletim neprijateljima Sentinels of Light odreda, sa izloženim Viegovim prestolom u prirodnoj veličini, kao i njegovim legendarnim mačem, Blade of the Ruined King.

Riot je okačio slike izložbe, gde možemo da vidimo jasan kontrast između Ruination i Sentinels of Light sekcija - jedna odiše svetlošću, dok je druga prožeta sablasnom mijazmom.

Ovo je prva League of Legends manifestacija organizovana u Šangaju posle prošlogodišnjeg Worlds Šampionata. Šangaj će takođe biti jedan od domaćina ovogodišnjeg Worlds-a, koji počinje na jesen.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA