Hit singl čuvenog League of Legends benda prodat u preko pola miliona primeraka

Singl POP/STARS dostigao je status Zlatne Ploče

  • 0
league-of-legends-muzika12

Foto: Riot Games

Zvanično je. Virtuelni League of Legends bend K/DA je dostigao status Zlatne Ploče na svom hit singlu POP/STARS, koji je prodao preko 500,000 kopija.

Takozvani sertifikat Zlatne Ploče je status koji stiče muzički album ili singl koji je prodat, ili u slučaju digitalnog izdanja, dostigao 500,000 preuzimanja. Takođe, svakih 150 pregleda na zvaničnom audio ili video strimu albuma se računa kao jedno preuzimanje.

 

zdat 2018. godine, POP/STARS je bio Riot-ov prvi korak u svet K-pop žanra, i dostigao je masivan uspeh, kako kod ljubitelja League of Legends-a, tako i kod K-pop fanova. Na albumu možete čuti izvođače Medison Bir, Džajru Berns, i korejsku grupu (G)I-DLE.

K/DA debi spot za POP/STARS je dostigao neverovatnih 13 miliona pregleda za manje od 48 sati. Danas ovaj spot broji preko 452 miliona pregleda, i trenutno je najpopularniji video na zvaničnom League of Legends YouTube kanalu.

K/DA je 2020. godine izdao svoj novi album ALL/OUT. Grupa je takođe otvorila 2018 Worlds šampionat, kao i finale 2020 Worlds šampionata.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA