Karmine Corp postali dvostruki League of Legends European Masters šampioni

Francuski sastav je u osvojio prolećni European Masters, a sinoć su uspeli da osvoje i letnji trofej. Da li je ekipa zaslužila mestu u LEC ligi?

  • 0

Foto: EU Masters

Karmine Corp su još jednom slavili u finalu European Masters turnira, i nakon osvajanja prolećne edicije, postali su i letnji šampioni. Igrači francuske organizacije su sinoć savladali akademiju Fnatic Rising rezultatom 3-2 koja je krenula turnir iz play-in faze. Tim je na putu do finala pobedio ekipe UCAM Esports Club i BIG, a pre toga su bili najbolji tim grupe d koju su delili sa Vodafone Giants, mousesports i Macko Esports.

Karmine Corp su došli na European Masters Summer 2021 kao drugoplasirani tim LFL Summer lige. Misfits Premier ekipa nije dozvolila da i u ovom takmičenju Karmine uzme oba trofeja, a malo je falilo i da gledamo reprizu LFL finala na EMS 2021, pošto je Fnatic Rising izbacio Misfits polufinalu. U letnjem EMS-u su učestvovali i regionalni predstavnici Zero Tenacity i Crvena zvezda Esports, ali oba tima nisu uspela da stignu do nokaut faze. Šampion je sa turnira odneo 40,000 evra.

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA