Uključite se u Worlds 2021 plejof danas od 14:00!

T1 i Hanwha Life Esports će danas otvoriti plejof fazu na Worlds 2021.

  • 0
worlds2021-lol Foto: Riot Games

Sve smo bliži krunisanju ovogodišnjeg League of Legends Worlds šampiona, a prvi meč plejofa će početi u 14h po našem vremenu. Gledaćemo pravi južnokorejski derbi između T1 i Hanwha Life Esports. T1 je bio najbolji tim Grupe B, i završili su ispred kineskog EDward Gaming-a sa skorom 5-1. Hanwha Life Esports je bio smešten u Grupu C, i zauzeli su drugo mesto, nakon tajbrejker poraza od ekipe Royal Never Give Up.

Ekipe su u LCK Summer ligi imale veoma različite rezultate. T1 je u grupnoj fazi bio četvrti sa skorom od 11-7, a uspeli su i da stignu do finala LCK-a, koje su izgubili od DAMWON Gaming-a. Hanwha je sa skorom od 7-11 završila na osmom mestu grupnu fazu, ali su preko LCK Regional Finals-a uspeli da dođu na ovogodišnji Worlds. Upravo su se u finalu ovog regionalnog turnira T1 i Hanwha poslednji put sastali, a tom prilikom je slavio T1 rezultatom 3-2. Srećom, obe finaliste su se kvalifikovale za Worlds 2021.

Tokom grupne faze LCK Summer-a svaka od ekipa je dobila po jednu seriju, i svaka je završena rezultatom 2-0. T1 jeste blagi favorit, ali uzbudljivo finale LCK Regional Finals-a nam možda sugeriše da se Faker i kompanija ne smeju opustiti tokom ovog duela. Narednih dana ćemo imati prilike da gledamo po jednu seriju svakodnevno, a sutra ćemo imati još jedan League of Legends derbi jer se sastaju dva najbolja kineska tima Royal Never Give Up i EDward Gaming.

Sve mečeve Worlds 2021 možete gledati na zvaničnim Twitch i Youtube kanalima.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA