Riot predstavio novu igru – Hextech Mayhem

Iako su svi fanovi i dalje pod uticajem sjajne premijere prvog League of Legends serijala, Arcane-a, Riot je spremio još jedno iznenađenje za svoje fanove, a to je nova igra – Hextech Mayhem.

  • 0
Foto: Riot Games

Riot Forge je sinoć predstavio novu rhythm runner igru Hextech Mayhem u kojoj ćete igrati kao čuveni bombarder iz LoL-a, Ziggs. Igrači će konstantno morati da preskaču prepreke, kao i da napadaju protivnike, a uz sve to će morati da prate ritam muzike. Gejmplej je vrlo sličan igrama poput BIT.TRIP Runner i Geometry Dash, na kojima je radio isti studio – Choice Provisions.

Igrači će takođe sve vreme morati da beže Heimerdingera, koji pokušava da zaustavi Ziggsovo ludilo, kako ne bi uništio ceo Pilltover, jer je vaš glavni zadatak da najveću bombu koju je Svet ikada video.

Hextech Mayhem izlazi 16. novembra, a možete ga igrati preko Nintendo Switch-a, kao i preko računara kroz Epic Games, Steam i GOG platforme. Igra će takođe biti deo nove Netflixove aplikacije za video igre!

Ukoliko želite da kupite igru pre nego što izađe, bićete nagrađeni Ruined Ziggs skinom. Njena cena iznosi 9 dolara, dok će ona biti besplatna za svakoga ko ima Netflix pretplatu.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA