≫ 

FK Barselona se razišla od svog Rocket League sastava

Esports odsek koji posluje pod fudbalskom organizacijom je hteo nekako da zadrži tim ali su drugačije instrukcije stigle sa vrha.

  • 0
Foto: Psyonix/Rocket League

Posle predstavljanja Barsa esports organizacije na Rocket League turnirima više od godinu dana, Aldin ''Ronaky'' Hodzic i ekipa zvanično su se razišli sa organizacijom. Prema treneru tima,  Hermanu ''El General'' Miciulu, ovu odluku nisu doneli igrači ni Barsa esports, već je ovaj potez delo glavnog menadžmenta organizacije FC Barselona, jednog od najvećih fudbalskih klubova na svetu.

Barsa esports je bio relativno konstantan i solidan tim ali nikada nisu uspeli da se probiju u sam vrh evropske Rocket League scene. Pre ove najave ekipa je zabeležila dobre rezultate u Rocket League Šampionskoj Seriji i u The Grid takmičenju. El General je otkrio da je Barsa esports odeljenje pokušalo svim silama da ubedi organizaciju u drugačiju odluku, ali na kraju klub je odlučio da je vreme da se nastavi dalje.

Bivši trener je izjavio da planira da se vrati organizovanju turnira ali niko od ostalih igrača nije objavio svoje planove za budućnost. Samo je Amine ''itachi'' Benajači zvanično saopštio da traži šansu u novoj organizaciji, a i dalje je nepoznato da li će i druga tri igrača ostati na okupu.

FC Barselona sada ima samo jednu ekipu u svom esports sektoru koja se takmiči u Pro Evolution Soccer-u.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA