≫ 

Besplatni mobilni naslovi uz koje će vam proleteti vreme

Sve više gejming žanrova uspeva da se probije i na mobilne telefone, a korisnici imaju priliku da se zabave u nikad većem broju igara. Dugo nismo pogledali šta se dešavama u Google Play prodavnici tako da ćemo sa vama podeliti interesantne besplatne igre za Android koje smo otkrili.

  • 1
Pametni telefon, mobilni gejming, igrice Foto: Unsplash

Trudili smo se da zaobiđemo popularne naslove za koje su čuli čak i naše bake i deke, jer je ponuda besplatnih igara ogromna na mobilnim telefonima pa slutimo da su kvalitetne igre lako ignorisane ili nedovoljno popularne. Nija svaka igra koji ima najbolju reklamu dobra, a to je specijalno slučaj za mobilne igre koje često pokušavaju da namame korisike lažnim marketingom. Zasukali smo rukave i pokušali da izbegnemo neke od najpoznatijih novčanih zamki koje se mogu sresti na mobilnim telefonima da bi vam predstavili sledećih pet igara u kojima se mogu zabaviti najrazličitiji ljubitelji igrica bez trošenja novca.

Genshin Impact - Otkrijte zašto je pola sveta poludelo za ovim kineskim naslovom u kome vodite grupicu različitih karaktera, od kojih svaki dolazi sa svojim specijalnim potezima i magijama. Igra je ogromna i lako možete da potrošite sate i sate otkrivajući sve detalje koji se nalaze u njoj i to bez trošenja novca.

Sky: Children of the Light - Kreatori Playstation kandidata za igru godine 2013 - Journey, prebacilu su nove ideje u ovu opuštenu, socijalnu, mobilnu avanturu u kojoj možete da uživate zajedno sa drugim gejmerima širom sveta.

Legends of Runeterra - Kartaška igra za sve stratege koji ne nalaze dovoljno izazova u ostalim naslovima Riot Games-a.

DATA WING - Minimalistička vožnja sa interesantnim mehanikama. Budite najbrži od svojih prijatelja i besplatno se zabavite u preko 40 neonskih nivoa.

Tiny Room Stories: Town Mystery - Postanite privatni detektiv i rešite misteriju malog grada iz koga su nestali svi stanovnici i vaš otac. Ako ste ljubitelji zagonetki definitivno igra koja će vas izazvati.

Trudićemo se da svakog meseca izdvojimo besplatne naslove iz raznih žanrova, koji su nam zapali za oko, tako da pratite naše mobilne novosti kako bi možda otkrili vašu novu najomiljeniju igru. Ukoliko želite da istražimo posebno neki od žanrova, ostavite nam komentar koji tip igara volite da igrate i najviše vas zanima. Puno zabave želimo!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rpd

    4. decembar 2020 | 06:15

    Tiny room stories je jako dobra,ali posle prvog poglavlja neophodno je kupiti nastavak igre...takodje,dodaju se novi nivoi ali se ceka i po par meseci na to...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA