Besplatni mobilni naslovi za Januar 2021.

Kao što smo obećali prošlog decembra, svakog meseca izdvajamo nekoliko besplatnih mobilnih naslova koje morate da probate.

  • 1
Pametni telefon, mobilni gejming, igrice

Foto: Unsplash

Nastavljamo da listamo ogromnu kolekciju besplatnih naslova za Android i iOS uređaje, a ovog januara vam predstavljamo novih pet igara iz različitih žanrova koji se definitivno izdvajaju od standardne mobilne ponude.

REDUNGEON 

 

Ako vas mrzi da istražujete tamnice u dugačkim i komplkovani rpg naslovima, Redungeon vam nudi zagonetke na jednom ekranu koje vas mogu lišiti života na najrazličitije načine. Pogledajte do koje dubine možete da dođete, oktljučajte nove karaktere i sposobnosti u tamnici koja izgleda kao da nema kraj.

MONSTER BUSTERS: HEXA BLAST

 

Nijedna lista ne može da prođe bez neke igre iz poveži tri žanra, a moj favorit je Monster Busters koji poseduje 1000 nivoa oblika heksagona u kojima možete da uživate i sa prijateljima.

APPLE KNIGHT: ACTION PLATFORMER

 

Ovo je moderna akciona platforma sa fludnim kontrolama koju preporučujem svim ljubiteljima platformi jer ne zaostaje mnogo za braćom sa konzola i kompjutera. Borite se protiv hordi zlih čudovišta, čarobnjaka i viteza u 40 nivoa.

RONIN: THE LAST SAMURAI

 

Veoma kvalitetna igra koju će zavoleti svi oni koji žele više izazova dok igraju. Jednostavan koncept i odličan stil će zadovoljiti sve igrače koji žele da se stave u ulogu usamljenog samuraja pred kojim je niz interesantnih protivnika. Igra nije dugačka što je još jedna prednost.

DEEMO

 

Ako nekad želite da iskusite kako je to svirati klavir, DEEMO je muzička igra koja će vam to najbolje približiti. Personalni favorit, što se tiče muzičkih igara, čitavu priču možete besplatno odigrati, a pritom ćete uživati u dvadesetak veoma zaraznih pesama iz različitih žanrova. Ukoliko vam se igra svidi možete da kupite dodatne kolekcije pesama. Veoma dirljiva priča, odličan stil crtanja i dosta sjajnih pesama.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA