Prvi globalni Wild Rift turnir donosi nagradni fond od 500,000 dolara

Nove informacije izlaze o prvom globalnom League of Legends: Wild Rift događaju, a danas saznajemo da će Horizon Cup posedovati nagradni fond od 500,000 dolara.

  • 0
Foto: Riot Games/League of Legends: Wild Rift

Wild Rift: Horizon Cup će početi 3. i trajati sve do 21. novembra, a najboljih deset svetskih ekipa će se boriti u oflajn okruženju i pred navijačima u Suntec Singapore Exibition and Convention Center-u. Wild Rift se i dalje nalazi u prvoj godini od objavljivanja i nije dostupan u određenim regionima, zato su organizovane regionalne lige koje će funkcionisati kao pred sezona i kvalifikacije za veliki Horizon Cup. Ovaj turnir bi trebao da u budućnosti postane Wild Rift verzija League of Legends-ovog Worlds šampionata.

Glavni odgovorni za Wild Rift esports u Riot Games-u je sinoć potvrdio da će kompanija sledeće godine pokrenuti prvu profesionalnu Wild Rift sezonu, koja će se okončati Svetskim prvenstvom. Za sada je poznato pet ekipa koje će se takmičiti na Horizon Cup-u, a ostalo je da saznamo ko će izaći kao pobednik WRL, Icon Series, Wild Tour i Summoner Series regionalnih liga. U nastavku možete da pogledate obraćanje Lea Farije (Wild Rift esports) i čujete kako će izgledati Wild Rift esports u budućnosti.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA