≫ 

Imamo srpske predstavnike za 12. svetsko IeSF prvenstvo!

Posle dve runde kvalifikacija i jednog odlučujućeg turnira, Srbija je dobila svoje reprezentativce u igrama Dota 2, PES i Tekken, koji će braniti boje naše zemlje na evropskim kvalifikacijama za 12. IeSF prvenstvo.

  • 0
irl2020-srbija-final1 Foto: RUR

Posle duge i naporne dvomesečne sezone kvalifikacija pod organizacijom RUR Esports-a, izabrani su Stefan ”Kepa” Slavković za PES 20, Vlada ”Coldheart” Stanković za Tekken 7 i Team Serbia za Dotu 2. Oni će učešćem na evropskim kvalifikacijama ostvariti priliku da predstavljaju Srbiju na svetskom prvenstvu u Izraelu.

Sve mečeve finala ste mogli da pratite na zvaničnom Klan RUR YouTube kanalu.

Na meniju je prvo bio PES, gde smo pratili utakmice naših najboljih virtuelnih fudbalera, Stefana ''Kepa'' Slavkovića i Marka ''Roksa'' Roksića. Posle vrlo napetog takmičenja, ipak je Kepa bio taj koji je uzeo titulu najveštijeg srpskog PES-ovca. Kepi ovo neće biti prvo učešće na internacionalnom takmičenju, jer je Srbiju na IeSF-u predstavljao i prošle godine, gde je bio među najboljih 8 takmičara.

kepa-pes-irl1 Foto: SESA/RUR

Snimak PES finala pogledajte OVDE, ili u prilogu ispod.

U istom danu su se održale i finalne kvalifikacije za Tekken 7, jednu od najpopularnijih borilačkih igara na svetu. Ovde nas je svojom borbenošću i istrajnošću zasenio Vlada Coldheart, koji je u finalu uspeo da trijumfuje sa rezultatom 3:0. Vlada je takođe naš redovan predstavnik na svetskom IeSF prvenstvu, a prošle godine je ušao i u grupu najboljih 8.

coldheart-tekken-irl1 Foto: SESA/RUR

Snimak Tekken 7 finala pogledajte OVDE, ili u prilogu ispod.

Na kraju je bio red i na Dotu 2, čije finale se održalo u nedelju, 20. septembra. Pobedu su ostvarili favoriti Team Serbia, ekipa koja nam je pokazala besprekornu igru i prelep timski rad. Sastav Team Serbia nas je, uz nekoliko izmena, takođe predstavljao na 11. IeSF prvenstvu, koje se održalo u Seulu.

Ekipa Team Serbia:

  • Ivan “IgnItableS” Spasić
  • Ivan “Monti” Timotijević
  • Nenad “grizine” Lukić (Kapiten)
  • Nikola “Nikolica” Mihajlović
  • Aleksandar “Alexxo” Diklić

Snimak Dota 2 finala pogledajte OVDE, ili u prilogu ispod.

Naši reprezentativci će sada morati da odmere snage sa drugim igračima u regionu. Vidimo se 20. oktobra na evropskim IeSF kvalifikacijama!

Video: Alarm za požar, gori igraonica? Ma nema veze, ajde da odigramo još jednu partiju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA