≫ 

Jedan od osnivača Blizzarda je osnovao svoju kompaniju

  • 0
Foto: Dreamhaven

Jedan od osnivača i bivši predsednik Blizzarda, Majk Morhajm, koji stoji iza popularnih igara kao što su Warcraft III i World of Warcraft, danas je osnovao novu izdavačku i razvojku kompaniju, Dreamhaven, koja će se baviti stvaranjem novih video igara.

Majk je gejming industriju napustio u 2018. godini, ali dve godine kasnije, zajedno sa svojom ženom se vraća u biznis. Kompanija će raditi iz Kalifornije, a formirana je sklapanjem dva studija, Moonshot i Secret Door.

U kompaniji trenutno ima 27 zaposlenih i potrazi su za novim ljudima, ali za sada nemaju planove da se drastično prošire. Planovi još uvek nisu poznati i verujemo da nećemo imati nikakve informacije u skorije vreme, pošto je studio tek počeo da radi. Ipak, kada ividmo koji ljudi stoje iza ovog projekta, jasno nam je da možemo da očekujemo pozitivne stvari.

Dva pomenuta studija će da sarađuju, ali će istovremeno raditi na različitim projektima. Moonshot će biti fokusiran na fantazi fantastiku, dok će zadatak Moon Doora biti da kreira RPG mehanike.

Na nama je sada da budemo strpljivi i da vidimo šta ovaj studio može da spremi za svoje fanove.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA