≫ 

55-godišnji gejmer dominira u video-igri

Sredovečni muškarac, poznat na internetu kao ''Duncanus'', je privukao pažnju sa svojim dominacijom u onlajn igrici.

  • 1
Starac drži pušku, deda, stariji čovek Foto-ilustracija: Shutterstock

Australijanac (55) je nedavno postao veoma popularan među gejmerima na internetu zbog svojih Apex Legends klipova. Apex Legends je pucački ''battle royale'' naslov, u kojem vam je cilj da se rešite svih vaših protivnika.

Pucačine inače zahtevaju besprekornu pažnju, preciznost i reflekse, kvalitete koji se uglavnom prepisuju gejmerima mlađe generacije. Dankan ''Duncanus'' Meklaud je putem svojih Twitch i YouTube klipova dokazao da sa dovoljno vežbe i strasti prema gejmingu, svako može da postane zvezda.

I might be almost 55 but I'm not dead yet! from r/apexlegends

Privukao je pažnju i Apex Legends razvojnog tima, koji mu je pružio istinsku podršku.

Dankan je toliko posvećene Apex Legends-u, da je snimio i YouTube klipove edukativnog karaktera, sa ciljem da pomogne početnicima i da im neke smernice i savete.

Video igre još uvek važe kao hobi koji privlači isključivo mlađu publiku, ali razvojem interneta i postepenim priznavanjem esporta, pojavljuje se sve više i više starijih gejmera. Bez nekakvog ozbiljnog istraživanja još uvek ne možemo da zaključimo koliko ih je, ali smo sigurni da ih je više nego što mislite.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA