≫ 

Američka političarka se posvetila igricama: Premijerni Among Us prenos gledalo preko 430.000 gejmera

Članica američkog kongresa Aleksandrija Okazio-Kortez na svom Twitch prenosu reklamira predstojeće izbore.

  • 0
Žene koje je uvredio tramp, demokrate

Foto: Tanjug/AP

Aleksandrija Okazio-Kortez je već poznata kao ljubitelj čuvene mobe League of Legends, ali do sada nikada nije igrala igre pred publikom. Naime, sinoć je na svom zvaničnom twitter nalogu izjavila da je napravila sopstveni Twitch kanal, i objavila obaveštenje o početku prenosa. Ciljna igra je popularni pregovarački fenomen Among Us.

 

Twitch je internet platforma sa preko 140 miliona korisnika, i koja vam omogućava da uživo prenosite svoje gejming sesije.

 

Iako joj svet video igara nije ni malo stran, glavni cilj ovog prenosa je ipak bila promocija predstojećih predsedničkih izbora u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i želja da podstakne mlade glasače. Moglo bi se reći da je prenos bio više nego uspešan, jer je prikupio preko 430 hiljada pregleda, što ga čini jednim od najgledanijih u istoriji platforme. Rekord trenutno drži Ninja sa njegovim Fortnite prenosom, gde je gostovao poznati američki reper Drejk.

Prenos je bio toliko popularan da joj je doneo preko 400 hiljada Twitch pratilaca. Ovo je daleko više u poređenju sa Trampovim Twitch kanalom, koji broji oko 143 hiljade pratilaca.

Da li je Trampova protivnica dovoljno motivisala gejmere? Moraćemo da sačekamo izbore da bismo saznali.

Američki predsednički izbori počinju 3. novembra.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA