≫ 

Napredujte duplo brže sa svojom Rocket League Battle Pass pretplatom!

Osvojite više nagrada na brži i lakši način.

  • 0
rocket-league-122

Foto: Psyonix

Svi Rocket League igrači će ovog vikenda imati priliku da zgrabe više nagrada preko svoje Battle Pass pretplate. Naime, da biste napredovali i unapredili svoje Battle Pass nivoe treba vam takozvano ''iskustvo'' (eng. expirience, skraćeno XP ili exp) koje stičete igrajući igru.

Kako bi privukli više novih igrača i podstakli ih da kupe Battle Pass pretplatu, razvojna kompanija Psyonix je pojačala sav XP koji dobijate. Sav XP koji osvojite u periodu od 22. do 26. oktobra će biti dupliran! Ovo pojačanje će vam sigurno olakšati da se domognete nagrada koje želite.

 

Kao i kod svih popularnih modernih igara, i u Rocket League-u je u toku period posvećen Noći Veštica, Haunted Hallows event, koji će trajati do ponedeljka, 2. novembra. Završite seriju zadataka i izazova kako biste osvojili pregršt ukrasa za vaš automobil. Ovogodišnja tematika je inspirisana komedijom iz osamdesetih, Isterivači Duhova (Ghostbusters).

Ako vam se dopada ovaj film, ili ako prosto hoćete da se igrate i osvojite nagrade, ovaj vikend je savršena prilika.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA