≫ 

Zgrabite nove besplatne igre posvećene noći veštica iz Epic prodavnice

Epic nas tradicionalno časti interesantnim, besplatnim naslovima ove nedelje.

  • 0
Foto: Epic Games Store

I ove nedelje Epic deli besplatne igre na svojoj platformi a čini se da ne planiraju uskoro da stanu sa darovima. Naslovi, koje možete da preuzmete na ovom linku, su dva nastavka, Layers of Fear 2 i Costume Quest 2. Kada ste već na njihovoj prodavnici, ne propustite da prođete kroz njihovu Helovin rasprodaju na kojoj ima interesantnih naslova za male pare. Primetili smo dosta kvalitetnih igara ispod 10 dolara za koje smo sigurni da nećete zažaliti ako ih uzmete.

Layers of Fear 2 - Psihološki horor iz prvog lica u kome kontrolišete holivudskog glumca koji prihvata glavnu ulogu u filmu misterioznog režisera. Ispunite snove svog novog šefa da snimi film na prekookeanskom brodu. Igra se koncentriše na priču i istraživanje.

Costume Quest 2 - Putujte kroz vreme sa svojom veselom družinom i spasite noć veštica od zloća opsednutih higijenom. Akciona avantura poznatog studija Double Fine, u kojoj možete da skupljate kartice koje koristite u borbi i različite kostime koje vas pretvaraju u interesantne super heroje. Za sve one koji nisu raspoloženi da se prepadaju ove nedelje.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA