Team Liquid i Marvel obnovili partnerstvo i predstavili novu liniju odeće

Organizacije su najavile da će se njihovo strateško partnerstvo nastaviti do 2022 godine.

  • 0
Foto: teamliquid.net

Sve je počelo juna 2019. godine sa Marvel tematskim dresovima i ostalim proizvodima, a od tada partnerstvo je samo cvetalo i donelo različite zanimljive odevne artikle. Partnerstvo je bilo menumentalno za esport scenu, a nova kolekcija dolazi sa retro detaljima. Ova nova Liquid x Marvel osmobitna kolekcija sadrži retro dizajne kultnih Marvel junaka. Mušterije imaju mogućnost izbora mnoštva različitih vrsta odeće kao što su dukserice sa kapuljačama, trenerke i majce.

Generalno, ovo je dosta uspešna godina za Team Liquid. Njihov CS:GO tim je zabeležio pristojne rezultate na turnirima dok je LOL ekipa impresionirala mnoge. Iako se od njih nije mnogo očekivalo, sastav je pregazio konkurenciju u Worlds Play-in fazi ove godine, a dobro su se borili i u grupama iz kojih ipak nisu uspeli da izađu. Šuška se da organizacija želi da pojača i svoj Fortnite tim, tako da izgleda da je budućnost svetla za jednu od najstarijih gejming organizacija.

Novu kolekciju odeće možete pogledati na zvaničnom sajtu organizacije.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA