Bekamova esports organizacija predstavila novu kolekciju odeće

Kolekcija se zove ''PATCH 0.0.1''.

  • 0
guild-esports-logo1 Foto: Guild Esports

Poznati fudbaler i biznismen Dejvid Bekam je otišao još jedan korak dalje sa svojim esports projektom. Naime, u saradnji sa poznatim britanskim modnim dizajnerom Fergusom Parselom, Guild Esports je dobio svoju sopstvenu kolekciju odeće, koja će sigurno obradovati najvatrenije navijače organizacije.

Onlajn Guild Esports prodavnica predstavlja ekskluzivnu kolekciju uniseks dukserica, majici, kačket, privezak i maramu. Na svim ovim artiklima možete pronaći čuveni Guild Esports logo.

Celu PATCH 0.0.1 kolekciju je osmislio modni dizajner Fergus Parsel, koji je već poznat po brendu Palace. Njegov cilj sa ovim projektom je bio da spoji gejming i klasičnu streetwear modu.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by David Beckham (@davidbeckham)

Bekam je kolekciju putem video klipa najavio na njegovom zvaničnom Instagram profilu, koji trenutni broji preko 65 miliona pratilaca. U objavi možete čuti numeru ”Run This Ting (Guild)” koju izvodi britanski muzičar Yizzy.

Guild Esports je osnovan u junu 2020. godine, i već je na putu da postane jedna od najuspešnijih organizacija na čitavoj esports sceni. Trenutno poseduje ekipe na polju popularnih naslova FIFA, Rocket League, i Valorant. Pored toga, organizacija planira da otvori The Guild Academy, britanski trening centar rezervisan za talentovane esportiste.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA