≫ 

Esports organizacija izgradila prostor u vrednosti od 10 miliona dolara

U pitanju je zamak u srcu Holivuda.

  • 0
nrg-castle-22 Printskrin: YouTube/NRG Esports

Američka esports organizacija NRG je napravila video turu svog novog gejming prostora koji su nazvali ”gaming fantasy factory”, i to sa sedištem u Los Anđelesu. Prostor broji preko 20,000 kvadrata i vredi preko 10 miliona dolara.

Novi NRG ”zamak” će služiti kao prostor i radno mesto za igrače, kratore sadržaja i druge saradnike organizacije. NRG je dodao da sa ovim prostorom želi da se proširi i na druge domene gejminga.

Procenjuje se da je NRG Esports potrošio oko 10 miliona dolara na njihov ”gaming fantasy factory” prostor. U saradnji sa cenjenim holivudskim dizajnerima enterijera, želeli su da naprave nešto veoma unikatno i uzbudljivo.

U NRG zamku možete pronaći veliki dnevni boravak sa raznovrsnim nameštajem, kao i manje, izolovane sobe za relaksaciju i trening igrača. Overwatch ekipa San Fransisco Shock je igrala nekoliko svojih Overwatch League mečeva u ovom prostoru. NRG Esports se osim Overwatch-a takmiči i u igrama Apex Legends, Rocket League, Valorant, Hearthstone i Fortnite.

Iza prostora za vežbu i trening i soba za druge potrebe, nalazi se i kancelarijski odsek, rezervisan za konferencije i administrativne poslove.

Celu video turu NRG zamka možete pogledati u prilogu ispod.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA