Policajac progledao kroz prste strimeru zahvaljujući WoW Shadowlands-u

Ko je rekao da previše igranja igrica može da bude loše po vas? Izgleda da ovo pravilo ne važi u SAD.

  • 1
Saobraćajna policija

Foto: Marko Jovanović

Juče je konačno stigla dugo iščekivana ekspanzija World of Warcraft-a Shadowlands. Među gejmerima, širom sveta, nastala je prava pomama. Ko će prvi kupiti igru i krenuti da leveluje svog heroja? Ko će prvi doći do novog sadržaja ekspanzije? Neki gejmeri su možda malo preterali u ovoj maniji i poleteli sa svojim vozilima do najbliže prodavnice igara. Sva sreća tu je duga ruka reda i mira da smiri situaciju.

Kao što mnogi članovi zajednice već znaju, novo proširenje WoW-a trebalo bi da okupi gomilu novih igrača, i vrati stare igrače kako bi iskusili potpuno novu priču. Kovenenti i novi zadaci koje treba probati očekuju igrače a određeni fanatici žure kući nakon posla kako bi igrali novi sadržaj sa svojim prijateljima.

Tako je jedan strimer podelio interesantnu priču sa gledaocima njegovog prijatelja. Igrač je jurio kući svojim kolima, da bi stigao da kupi igru i priključi se svojim prijateljima, kada ga je saobraćajac zaustavio zbog prekomerne brzine. Iako je strimer imao jako loš izgovor (juri kući da bi igrao igricu sa prijateljima), policajac je odmah znao o kojoj igri se radi i pustio ga bez opomene. Moraću da probam sličnu stvar pa da vidim da li su naši čuvari reda podjednako tolerantni prema gejmerima.

Kako je ova avantura izgledala, možete videti na ovom linku.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA