≫ 

Kako izgleda vila najbogatijeg esports igrača na svetu?

Britanska televizija BBC posetila je dvostrukog Ti šampiona Johana ''N0tail'' Sundsteina u njegovoj vili u Lisabonu.

  • 1

Svet je dobio priliku da zaviri u svet najbogatijeg esports igrača i veterana Dota 2 scene. N0tail-ov račun u banci daleko je ispred najbogatijih esports igrača a prate ga njegovi sadašnji i bivši OG saigrači JerAx, Ana, Topson i Cebkoji su zaradili preko 5 miliona dolara tokom svoje karijere.

Sa $6,960,447 zarade, N0tail je ispred svih popularnih i uspešnih profesionalnih igrača. U BBC reportaži N0tail otkriva i kako mu se život promenio nakon osvajanja uzastopnih TI šampionata ali i druge detalje koje većina obožavalaca ne očekuje.

Pored toga što je vlasnik vile od 17 soba, i najbogatiji profesionalac na svetu, N0tail se dotakao i ''mračne strane'' i mentalnog napora sa kojim se susreću igrači koji se takmiče u najvišem nivou Dote. Dota Pro Circuit Regionalne lige počinju sledeće nedelje, a prvi Mejdžor bi trebao da se održi u martu, tako da će OG, koji je u punom sastavu, gledati da postavi još jedan rekord. Intervju sa poznatim Dota 2 kapitenom možete pogledati na ovom linku.

 

 

Video: Gejmer, jutjuber i pisac: Da li smo vam rekli da je paralizovan od rođenja?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA