Novi Apex Legends video otkriva nam novog karaktera?

Osma sezona Apex Legends-a dolazi uskoro, a Respawn Entertainment je otkrio i novu legendu koja dolazi u igru.

  • 0

Foto: Respawn Entertainment/Apex Legends

Nova sezona počinje 2. februara, a sa njom će doći i šesnaesta legenda Fjuz. Sa temom haosa, novi video koji je studio izbacio nas upoznaje sa drskom legendom koja je voli da diže stvari u vazduh, a ponekad zna i da se uspešno ubaci u ulogu lopova i kradljivca. U nastavku pogledajte bombastično predstavljanje.

Već smo saznali i nekoliko detalja o Fjuzovim sposobnostima. Airburst Granade će lansirati granatu iz njegove ruke. Njegova glavna magija bi trebala da se zove The Motherlode, pomoću koje lansirate raketu sa leđa i palite sve što vam se nađe na putu. Apex igrači koji ipak preferiraju da igraju sa drugim legendama će takođe dobiti novitete. Novo oružje pod nazivom 30-30 Repeater će doći zajedno sa osmom sezonom.

Nova sezona će doneti i ostale sadržaje koje smo dobijali i prethodnih puta. Betl pes sa 100 nivoa pomoću koga ćete otključati skinove i drugu kozmetiku, rangirani kompetitivni mod i još mnogo toga.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA